Rulada surpriza

August 30, 2007 at 4:46 am Lasă un comentariu

Timp de pregatire:

20 minute

Timp de gatire:

30 minute

Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 300 g carne tocata
  • 2 felii de franzela
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 6 oua
  • lapte dulce
  • 2 linguri ulei
  • 50 g pesmet
  • sare, piper.
Mod de preparare:

Într-un castron, se pune carnea tocata împreuna cu ceapa taiata marunt şi cu miezul de paine înmuiat, în prealabil, în lapte şi stors. Se mai adauga 2 oua şi sare, dupa gust. Se amesteca totul, pana se obţine o pasta omogena. Separat, se fierb morcovii şi celelalte 4 oua. Se taie morcovii rondele, iar ouale se taie felii. Se amesteca şi se condimenteaza cu sare şi piper, dupa gust. Se întinde compoziţia de carne pe planşeta presarata cu puţin pesmet. La mijlocul ei se pune amestecul de morcovi cu oua, se ruleaza umplutura în interiorul compoziţiei de carne şi se pune într-o forma unsa cu puţin ulei. Se da la cuptor, la foc potrivit, 30 minute, pana se rumeneşte frumos. Se taie şi se serveşte dupa racirea completa.

Secret:

Rulada se poate prepara şi în aspic. Dupa ce se coace în tava, se umple cu aspic preparat separat din zeama de carne, la care se adauga 4 foi de gelatina. Se taie dupa racire. Efectul este deosebit!

6621534211685096413528.png

Entry filed under: Fără categorie. Tags: .

Barbatii si fanteziile De ce?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

August 2007
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: