Porc chinezesc

August 28, 2007 at 6:39 am Lasă un comentariu

Timp de pregatire:

10 minute

Timp de gatire:

10 minute

Ingrediente pentru 4 persoane:

400 gr. carne de porc 2 morcovi 1 ardei kapia rosu 1 borcan muguri de bambus felii 1 castravete verde 3 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 pahar ceapa verde 5 linguri sos de soia 1 lingurita ardei iute tocat (paprika) 3 linguri ulei floarea soarelui 1 lingurita zahar alb sau brun 1 portie taitei de ore

Mod de preparare:

Se taie legumele julienne si carnea fasii late de 1 cm. Se pune in oala uleiul la incins, se adauga carnea si se prajeste timp de 2 minute. Se adauga sosul de soia, usturoiul tocat, zaharul, adreiul iute tocat se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca. 5 minute. Dupa acest timp se adauga toate legumele si se ameasteca bine, se pune din nou capacul si se mai lasa la fiert 1 minut. Se fierb taietii in apa cu sare si se scurg. Se pune mancarea intr-un bol si taietii separat in alt bol. Preparatul se serveste cald.

Secretele:

Legumele trebuie sa ramana crocante, nu trebuie fierte. Daca nu va place mancarea iute, puteti folosi paprika dulce. Se poate servi si cu orez simplu, fiert.

0c5d1674118270397329764.jpg

Anunțuri

Entry filed under: Fără categorie. Tags: .

Lost Prajitura toamnei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

August 2007
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: