Porc chinezesc

August 28, 2007 at 6:39 am Lasă un comentariu

Timp de pregatire:

10 minute

Timp de gatire:

10 minute

Ingrediente pentru 4 persoane:

400 gr. carne de porc 2 morcovi 1 ardei kapia rosu 1 borcan muguri de bambus felii 1 castravete verde 3 catei de usturoi 1 ceapa 1/2 pahar ceapa verde 5 linguri sos de soia 1 lingurita ardei iute tocat (paprika) 3 linguri ulei floarea soarelui 1 lingurita zahar alb sau brun 1 portie taitei de ore

Mod de preparare:

Se taie legumele julienne si carnea fasii late de 1 cm. Se pune in oala uleiul la incins, se adauga carnea si se prajeste timp de 2 minute. Se adauga sosul de soia, usturoiul tocat, zaharul, adreiul iute tocat se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit cca. 5 minute. Dupa acest timp se adauga toate legumele si se ameasteca bine, se pune din nou capacul si se mai lasa la fiert 1 minut. Se fierb taietii in apa cu sare si se scurg. Se pune mancarea intr-un bol si taietii separat in alt bol. Preparatul se serveste cald.

Secretele:

Legumele trebuie sa ramana crocante, nu trebuie fierte. Daca nu va place mancarea iute, puteti folosi paprika dulce. Se poate servi si cu orez simplu, fiert.

0c5d1674118270397329764.jpg

Entry filed under: Fără categorie. Tags: .

Lost Prajitura toamnei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

August 2007
L M M M V S D
« Iul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: