Ravioli in sos de zarzavaturi

Iunie 28, 2007 at 12:44 pm Lasă un comentariu

pf-cu-ton.jpg

Ingrediente necesare :
500 g de roşii , 2 căţei de usturoi , 1/8 de legătură de pătrunjel , 1 conservă de ton natur (180 g) , 3 linguri de ulei de măsline , sare , piper proaspăt măcinat , 2 linguri de capere , 400 g de linguine.

Mod de preparare
1. Lăsăm roşiile în apa fierbinte, le jupuim şi le tocăm. Curăţăm usturoiul, şi îl pisăm. Clătim pătrunjelul, îl scuturăm de apa şi îl tocăm.
2. Scurgem tonul şi îl înăbuşim 5 minute la foc mare, alături de roşii, usturoi, de ulei şi jumătate din patrunjel. Se condimentează cu sare şi piper. Adăugăm caperele şi lăsăm amestecul pe foc o oră, fiind bine ca vasul să nu se acopere complet. Se fierb între timp pastele făinoase şi se strecoară. Se amestecă cu sosul şi se presară jumătatea rămasă de pătrunjel.

Entry filed under: Fără categorie. Tags: .

Carne de berbec cu chili Beyoncé Feat. Jay-Z – Upgrade U

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Iunie 2007
L M M M V S D
« Mai   Iul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: