Carne de berbec cu chili

Iunie 27, 2007 at 4:06 pm Lasă un comentariu

mx-carne-berbec-chili.jpg
Ingrediente necesare
4 ardei chiles anehos, uscati1 ceapa2 căţei de usturoi3 roşii2-3 ardei chili uscţi1 kg carne de berbec (miel-pulpă)2-3 lingură ulei de măsline, sare o linguriţă, praf de scorţişoară, o linguriţă cuiăşoare 10 măsline verzi, 10 migdale înjumătăţite.
Mod de preparare
1. Ardeii chiles anehos se înmoaie aproximativ 30 de minute în apa caldă şi apoi se îndepărtează sîmburii. În acest timp ceapa se taie în patru şi usturoiul se înjumătăţeăte. Roşiile se crestează şi se opăresc cu apă fierbinte, se decojesc, se îndepărtează cotoarele şi se taie în patru. Se face un pireu din chiles anehos împreuna cu ceapa, usturoiul, roşiile, ardeii chili uscaţi şi 4-5 linguri de apa în care s-au înmuiat ardeii.
2. Carnea se taie în cuburi mari. Într-o oală se pune uleiul la încins ăi se prăjeşte bine carnea. Se adaugă apoi pireul, se amestecă, se sărează şi se adaugă şi mirodeniile.
3 Carnea se lasă o oră jumătate acoperită, la foc mic. Eventual se toarnă încă puţină apă, dar sosul nu trebuie să fie prea subţire. Cu 10 minute înainte ca mîncarea să fie gata se adaugă măslinele şi migdalele.

Entry filed under: Fără categorie. Tags: .

Papa Bun Ravioli in sos de zarzavaturi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

Iunie 2007
L M M M V S D
« Mai   Iul »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Most Recent Posts


%d blogeri au apreciat asta: